FOTOSHOOTS

Voor de gepassioneerde avonturiers die hun zinnen hebben gezet op adembenemende natuur als decor en die graag nét wat verder gaan dan de rest: adventure shoots zijn voor jullie :)

Naast bruidsfotografie bieden we ook portret en love shoots aan. Of, nog beter, trek je trouwjurk of -pak nog één keer aan voor een adventure shoot tijdens je huwelijksreis of wanneer en waar het jullie het beste uitkomt.

EMOTIEVE FOTOGRAFIE

Sinds enkele jaren mogen wij momenten vastleggen door beeld. Onze fotografie heeft als doel om jullie verhaal te vertellen met authentieke portretten die een gevoel ontlokken, zowel tijdens het fotograferen als wanneer de foto’s achteraf bekeken worden. Ons streven is om vast te leggen hoe het voelde, en niet alleen hoe het eruit zag.

Delia&Abhi-483.jpg
The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance.
— Aristotle

Fotoshoots met ruige natuur gecombineerd met oprechte emotie zijn de elementen waar we het meest blij van worden, of het nu gaat om een portret of om love birds die hun samenzijn, verloving of bruiloft willen vieren.

Als je echter denkt aan bruiloften en ceremonies, dan is er vaak veel meer vast te leggen. Denk aan het aankleden, de ceremonie, bruiloftsgasten en bruidsdetails. We vinden het te gek om alle elementen op een gedetailleerde en journalistieke manier vast te leggen zodat het jullie verhaal vertelt.


Bruidsfotografie


After Wedding Adventure


Love & Portrait