BRUILOFTADVIES

We moedigen verloofde love birds aan om trouw te blijven aan jullie eigen visie. Om buiten de gebaande paden te gaan, niet bang om tradities achter je te laten en om een bruiloft of ‘elopement’ te kiezen die jullie het beste reflecteert. We geloven dat dit jullie helpt om rustig en volledig jezelf te blijven op je trouwdag, wat zowel jullie gevoel als de foto’s zeker ten goede komt.

 
Don’t be afraid to give up the good to go for the great.
— John D. Rockefeller

LICHT

Naast het plannen van je persoonlijke bruiloft gaat één van de beste andere adviezen die we jullie kunnen geven over: LICHT. Hou rekening met de hoeveelheid licht die beschikbaar is op jullie trouwlocatie(s). Het type en de hoeveelheid licht zijn een GROTE invloed op de foto’s die jullie je leven lang gaan koesteren. Vraag ons gerust om advies hierover (of ergens anders over) :)

WANDR-adventure-photography-007.jpg

Interesse om een adventure shoot toe te voegen aan jullie trouwfotografie? Vraag ons naar de package deal!
De shoot kan net na jullie bruiloft worden gepland, op jullie huwelijksreis of op een ander moment dat jullie uitkomt.

AVONTUURLIJKE BRUIDSFOTOGRAFIE

Je hebt er waarschijnlijk nooit bij stil gestaan maar... Veel adembenemend mooie, avontuurlijke trouwfoto’s zijn niet gemaakt op de daadwerkelijke trouwdag.

Er is vaak simpelweg niet genoeg tijd om het mooiste licht van het ‘golden hour’ mee te pakken, laat staan een wandel- of klimpartij naar die mooie heuvel of speciale plek in het bos voordat die zonsop- of ondergang begint. (En, je wil vast ook liever niet je trouwschoenen aanhouden daarvoor ;) )

Om jullie verhaal zo mooi mogelijk te vertellen is bij alle fotoshoots een fotoalbum inbegrepen.

Delia&Abhi-491.jpg

BRUIDSFOTOGRAFIE

Ben je een bruiloft aan het plannen? Waar die dan ook plaatsvindt, denk aan ons! :) We zijn gek op reizen en groot fan van destination weddings!

Om een mooi verhaal van jullie dag te creeren zijn we beschikbaar vanaf 6 aaneengesloten uren fotografie.

Onze pakketten bruidsfotografie starten bij €1395 voor 6 uur inclusief volwaardig album.

 

WANDR-adventure-photography-021.jpg

(after wedding) Adventure Shoot

Adventure shoots zijn vooral gericht op jullie en de natuur. Of het nu gaat om een after wedding shoot in jullie trouwkleding of om een portret- of love shoot: deze shoot is voor avonturiers!

Adventure shoots kunnen met het oog op locatie en toegankelijkheid iets uitdagender zijn om te organiseren, waardoor het lastig is om vooraf de totale kosten in te schatten.

De investering voor de shoot zelf is €350 inclusief klein album.

WANDR love & portrait photography

LOVE & PORTRAIT SHOOT

Voor omgevingen die wat makkelijker toegankelijk zijn en wat minder avontuurlijk zijn ingestoken, bieden we ook kortere shoots aan.

Of je nu op zoek bent naar een portretshoot, je een aanzoek aan het plannen bent, of je wil wat foto’s samen of allen, omdat je iets te vieren hebt of ‘zomaar’: we zijn er graag onderdeel van!

De investering voor een love & portrait shoot is €250 inclusief een klein album.

 


TWEE FOTOGRAFEN

Als 2 volwaardige fotografen ervaren we best wat voordelen, vooral bij bruiloften. Een tweede perspectief, een extra oog en voorbereidingsfoto’s van zowel de bruid als de bruidegom.

Wij fotograferen daarom vrijwel alle shoots samen. In sommige gevallen kan slechts 1 fotograaf wenselijk zijn, zoals bij destination bruiloften en adventure shoots.

Laten we kennismaken om te brainstormen over de beste opties voor jullie!